Takko Fashion oferă modă accesibilă ca preţ pentru întreaga familie. Cu peste 1.800 de filiale în ţară şi în străinătate, Takko Fashion face parte din mai mari comercianţi de textile din Europa.

Takko Fashion vinde de la piese vestimentare individuale, atractive până la ţinute adaptate perfect – la Takko Fashion decoperiţi întotdeauna ceva nou.

Primul magazin Takko Fashion din România a fost deschis la data de 04.09.2007, la Arad, iar in prezent comerciantul opereaza o retea de 63 magazine la care se adaugă în permanenţă altele noi.

Caracteristicile Takko Fashion sunt identitatea de marcă clar definită şi un concept de marketing eficient. Magazinele Takko Fashion sunt primitoare si prietenoase, devenind rapid o component a peisajului comercial din fiecare locaţie.

Designerii Takko Fashion concep modă orientată către tendinţe pentru adulţi şi copii, pentru timpul liber şi alte ocazii. Întregi teme la modă sunt concepute dintr-o piesă şi ulterior sunt oferite în filială ca ţinută completă.

Noul design al magazinelor Takko Fashion corespunde celor mai noi standarde prin prezentarea ţinutelor complete, ghidării concise şi panourilor moderne. Retailerul are peste 16.500 de angajaţi la nivel mondial, care se ocupă de satisfacerea dorinţelor clienţilor.

Catalogul Takko Fashion cu cele mai noi tendinte in moda si oferte poate fi consultat pe orlo.ro