Real face parte din frupul METRO, care este unul din cele mai importante grupuri de comert international si cu amanuntul, aflat pe locul trei in lume. La ora actuala METRO GROUP este prezent in 33 de tari, unde detine peste 2.100 de magazine in care lucreaza in jur de 290.000 de angajati.

real,- Hypermarket Romania SRL a intrat pe piata de retail din Romania in martie 2006, cand a fost deschis primul magazin in Timisoara. Au urmat alte hipermarketuri, deschise in centre economice importante ale tarii, astfel incat reteaua numara la momentul actual 24 de hipermarketuri.

METRO AG este firma de management strategic al grupului care detine mai multe divizii de vanzari, independente una de cealalta fiecare raspunzand de functionarea propriilor afaceri:

In cadrul METRO GROUP, real,- reprezinta conceptul de succes al hipermarketului cu autoservire intr-un spatiu mare de vanzare cu amanuntul.
Conceptul hipermarketului real,- aduce succesul deoarece el combina accesul simplu al clientului la produse, dimensiunile generoase ale spatiului, structura clara a gamei de produse si un sortiment cuprinzator la preturi competitive.

Intr-un spatiu de vanzari cu suprafata de 6.000-10.000 metri patrati clientul gaseste rapid si cu usurinta toate produsele de uz cotidian, de la mancare, trecand prin electrocasnice si pana la imbracaminte.
Lantul de magazine real,- cuprinde 329 de magazine in Germania si 109 in strainatate.

Segmentul alimentar reprezinta 75% din totalul vanzarilor real,-.
In sectorul produselor alimentare un accent deosebit se pune pe calitate si prospetime.

Fie ca e vorba de fructe si legume, fie ca e vorba de carne, mezeluri, peste, branzeturi sau gama larga de produse lactate si de panificatie, real,- pune zilnic la dispozitia clientilor sai o oferta de marfuri proaspete din toata lumea, precum si din regiune, in functie de anotimp.
In fiecare zi se prelucreaza si prepara sute de produse proaspete in fiecare magazin real,- Painea si alte produse de panificatie de exemplu sunt coapte pe parcursul zilei chiar in hipermarketul real,- .
Pentru asigurarea calitatii ridicate a produselor proaspete, multi dintre angajatii din Romania au fost instruiti in tari ca Polonia, Rusia si Germania.
Calitatea de top – la preturi accesibile

Segmentul nealimentar convinge cumparatorii prin concepte inovative de sortimente.
Acestia vor gasi tot ce le este necesar pentru nevoile cotidiene, intr-un singur magazin. real,- dispune de o gama larga de produse, un sortiment variat, orientat catre familie la preturi favorabile: calitate la preturi accesibile.
Tot pe acest segment se pot gasi o gama larga de produse electronice si electrocasnice, carti si muzica, precum si bunuri de larg consum, articole de sport, jocuri si articole pentru timpul liber, textile si incaltaminte, etc.

real,- Hypermarket se afla in stransa legatura cu tara in care functioneaza. real,- reprezinta un utilizator pe scara larga a ofertei locale de produse si creeaza in medie in jur de 300 de locuri de munca in fiecare magazin. 80% din produsele oferite spre vanzare sunt asigurate de la producatorii si furnizorii nationali.

Magazinele real,- sunt amplasate fie de sine statator fie in parcuri de retail.
Zona de Galerie pozitionata in fata hipermarketului real,- ofera clientilor o serie de alternative la cumparaturi, suplimentand in acest mod propriul nostru portofoliu de produse. Acesta este de altfel motivul pentru care hipermarketurile real,- prezinta o atractivitate unica.
Galeria comerciala eleganta, ambientul placut, existenta spatiilor largi de parcare, diversele servicii oferite clientilor fac din real,- hypermarket un centru comercial de succes.

Real ofera transport gratuit in urmatoarele conditii:
– pentru vinuri si bauturi spirtoase sau pentru electrocasnice mari(frigidere, aragaze, calculatoare, televizoare, masini de spalat).
– Valoareaproduselor trebuie sa depaseasca suma de 500 Ron.
– In functie de disponibilitatea unei masini, magazinul va programeaza pentru luvrarea produselor la domiciliul dumneavoastra.
– In functie de pozitionarea geografica, fiecare magazin stabileste distanta maxima pe care transportul este gratuit.

Catalogul Real de oferte este actualizat o data la doua saptamani, si este disponibil pe orlo.ro
Puteti afla informatii despre oferte, promotii, si altele sunand la telefonul 0800 887 325 – acesta fiind un numar gratuit daca sunati dintr-o retea fixa de telefonie.