Deichmann a luat nastere in 1913, în cartierul muncitorilor din Essen-Borbeck, în inima regiunii Ruhr. Heinrich Deichmann, născut în 1888, a deschis o cizmărie pe care o conducea împreună cu soția sa, Julie.
Două generații mai târziu și la o distanță de aproape 100 de ani, Deichmann a ajuns lider de piață în Europa.
Deichmann este reprezentată astăzi în 22 de țări cu peste 3.175 de magazine și are în jur de 32.500 de angajați. La fel ca atunci, Deichmann este o afacere de familie, ce pune preț pe creșterea prin propriile forțe.
Deichmann SE este activă în prezent în 22 de țări cu peste 3.000 de magazine și aproape 30.000 de angajați.
Deichmann este lider de piață în comerțul de încălțăminte în Germania și Europa. Deichmann ofera o selectie mare de încălțăminte, cu cea mai cuprinzătoare ofertă de pe piață pentru toate vârstele. Deichmann nu ofera doar un raport excelent calitate-preț ci impunem tendințele în modă actuale. Scouterii Deichmann de modă sunt în continuă căutare a ultimelor curente și descoperiri din modă ce se regăsesc apoi în noile colecții.
Pe lângă mărcile de tradiție precum Elefanten, Gallus sau Medicus, magazinele Deichmann moderne oferă încălțăminte elegantă și de foarte bună calitate a mărcii 5th Avenue. De ultimă oră este colecția Graceland.
Catalogul Deichmann de oferte este actualizat regulat si poate fi rasfoit online pe orlo.ro.
Mai multe informatii puteti gasi pe siteul Deichmann.ro.
Catalog Deichmann. Ultimele oferte Deichmann, reduceri si promotii din magazinul tau preferat, online pe orlo.ro.