Dedeman este o companie romaneasca infiintata in 1992 in Bacau si care este liderul national al pietei de materiale de constructii si amenajari interioare, de tipul Do-It-Yourself.
Serviciile pe care le veti putea gasi si in cataloagele Dedeman: consultanta gratuita, suport gratuit, livrare la domiciliu, solutii de finantare, proiectare bai si bucatarii, service centrale termice, service scule electrice, returnare produse, confectionare perdele, mixare vopsele, inchiriere scule, comenzi speciale.
Dedeman pune la dispozitia clientilor posibilitatea achizitionarii produselor in rate prin credite de consum oferite in parteneriat cu cei mai mari operatori de creditare din Romania: BRD Finance, Cetelem si TBI Credit IFN.
Printre produsele comercializate de catre Dedeman se pot gasi canapele, dormitoare, mobila de bucatarie, vopsea, usi de interior, faianta, gresie, cabine de dus, instalatii sanitare, aer conditionat sau produsele de gradinarit.
Cele mai importante magazine Dedeman pot fi gasite in Bucuresti, Timisoara, Cluj, Brasov, Craiova, Arad, Constanta, Baia Mare, Resita, Suceava, Buzau, Targoviste, Roman, Focsani, Onesti, Pitesti, Buzau, Braila, Galati, Ploiesti, Ramnicu Valcea, Targu Mures sau Vaslui.
Catalogul Dedeman de oferte este actualizat lunar, ca la majoritatea retailerilor de Bricolaj, si poate fi vizualizat online, aici pe orlo.ro.
Mai multe informatii puteti gasi pe siteul Dedeman.ro.
Catalog Dedeman. Toate cataloagele cu oferte si promotii valabile in magazinele Dedeman. Reviste si Pliante.