Dedeman este afacerea de succes a doi antreprenori români care, începând cu anul 1992, au dezvoltat lanţul de retail cu materiale de construcţii şi pentru amenajări interioare, de tip Do-It-Yourself, destinat celor ce doresc să îşi construiască şi să-şi amenajeze căminul.

Dedeman este cea mai dinamica companie din domeniu. La 8 ani de la deschiderea primului magazin de tip DIY cu suprafaţă de peste 5000 m2 Dedeman a devenit lider national in retailul materialelor de constructii si al amenajărilor interioare, cu capital 100% românesc, operând în prezent o reţea de 30 de magazine.

Dedeman s-a extins într-un ritm constant şi rapid, dar pe lângă calcule şi cifre, cel mai important capital al modelului de business Dedeman este cel uman.
În 1994, Dedeman avea 11 angajaţi. În 2002, pentru reţeaua de retail cu materiale de construcţii şi pentru amenajări interioare lucrau 245 oameni. Astăzi, la Dedeman, peste 6000 de angajaţi stau la dispoziţia clienţilor Dedeman, dedicaţi planurilor lor.

În reţeaua de magazine Dedeman, clienţii pot alege articole destinate instalaţiilor termice, sanitare, electrice, de canalizare si gaz, materiale de bază în construcţii, materiale pentru amenajări interioare, scule şi accesorii, unelte şi utilaje, echipamente de protecţie, articole pentru grădina, mobilier, electronice şi electrocasnice. Gama produselor comercializate este extrem de generoasă depăşind 45.000 de repere, acestea provenind de la producători naţionali sau din importuri – Franţa, Italia, Spania, Polonia, Slovacia, Germania şi China.

Dedeman înseamnă totodată servicii de calitate care însoţesc şi completează cumpărăturile pe care clienţii le fac în magazinele noastre. Pe lângă consiliere şi consultanţă, serviciile de logistică şi asistenţă transformă vizita la magazin într-o invitaţie de a reveni oricând într-un mediu prietenos, atent şi flexibil, dedicat planurilor celor harnici şi întreprinzători.

Servicii disponibile in cadrul magazinelor Dedeman: consultanta gratuita, suport gratuit, livrare la domiciliu, solutii de finantare, proiectare bai si bucatarii, service centrale termice, service scule electrice, returnare produse, confectionare perdele, mixare vopsele, inchiriere scule, comenzi speciale.

Dedeman pune la dispozitia clientilor posibilitatea achizitionarii produselor in rate prin credite de consum oferite in parteneriat cu cei mai mari operatori de creditare din Romania: BRD Finance, Cetelem si TBI Credit IFN.
Catalog Dedeman de oferte este actualizat o data pe luna si poate fi rasfoit pe orlo.ro.