Altex este liderul pietei de electronice, electrocasnice, IT&C si multimedia din Romania, potrivit cifrei de afaceri de la sfarsitul anului 2013.
Prin reteaua nationala de peste 100 magazine, aflata in continua expansiune, Altex ofera clientilor o gama variata de produse inovatoare, la cele mai avantajoase preturi, sustinute de solutii optime de finantare adaptate nevoilor clientilor nostri.
Punctele de focus Altex Romania pe piata de electronice, electrocasnice, It&C si multimedia sunt: inclinarea catre nevoile consumatorilor, strategia pe termen lung, raspunsul rapid la schimbari, responsabilitatea pentru toate actiunile si imbunatatire continua a serviciilor.
Altex colaboreaza cu cei mai importanti furnizori pe plan mondial de produse electronice, electrocasnice si IT, in portofoliul Altex fiind incluse o gama larga de produse apartinand unor marci, precum Philips, Panasonic, Sony, Whirlpool, Indesit , Arctic, Bosch, Siemens, Electrolux, Zanussi, Ariston, Rowenta, Tefal, Braun si nu numai.
Altex comercializeaza in Romania si doua marci proprii: Teletech (televizoare LCD) si Myria (sisteme IT, laptop-uri si monitoare LCD, televizoare LCD si plasme, boxe PC 5.1, 2.1 , camere web, mouse-uri, tastaturi, volane si gamepad pt PC).
Cele mai mari magazine Altex pot fi gasite in Brasov, Cluj Napoca, Timisoara, Ploiesti, Craiova, Constanta, Oradea, Bucuresti, Galati, Bacau, Sibiu sau Targu Mures.
Catalogul Altex de oferte este actualizat de doua ori pe luna.
Mai multe informatii puteti gasi pe siteul altex.ro.
Catalog Altex. Ultimele oferte Altex, reduceri si promotii din magazinul tau preferat, online pe orlo.ro.