Altex este liderul pietei de electronice, electrocasnice, IT&C si multimedia din Romania, potrivit cifrei de afaceri de la sfarsitul anului 2011.

Prin reteaua nationala (de 80 de magazine Altex si 15 magazine Media Galaxy), aflata in continua expansiune, Altex ofera clientilor o gama variata de produse inovatoare, la cele mai avantajoase preturi, sustinute de solutii optime de finantare adaptate nevoilor clientilor nostri.

In fiecare zi cei aproximativ 1800 de angajati ai Altex sunt dedicati livrarii de aparate de ultima generatie, care faciliteaza accesul consumatorilor la informatie, divertisment si comunicare.

Serviciile Altex garanteaza:
– alegerea corecta;
– livrarea rapida – transport gratuit;
– pretul cel mai competitiv – serviciul “2 x Diferenta”, prin care Altex ofera clientilor de doua ori diferenta de pret, daca gasesc produsul achizitionat din Altex, mai ieftin in alta parte;
– versatilitatea serviciilor : rezervare online, pick-up in store;
– diversitatea produselor la raft, care raspunde ccelor mai variate nevoi.

O prioritate a companiei Altex este sa faca echipamentele care sporesc confortul vietii accesibile tuturor categoriilor de consumatori. Pentru a sustine acest deziderat Altex a dezvoltat impreuna cu partenerii sai solutii de finantare flexibile, cu dobanzi mici, si rate cu valoare scazuta. Pe langa variatele formule de finantare, compania Altex vine in sprijinul consumatorilor prin servicii care adauga plus-valoare produselor, cum ar fi service si transport gratuit.

In 2005 Altex si-a lansat strategia de dual-trader, incepand transformarea sa intr-un retailer multi-channel , care integreaza canalele online si offline. Pe premisele acestei pozitionari, Altex aspira sa ofere consumatorilor sai posibilitatea de a face cumparaturi oriunde doresc, cum doresc, atat online, cat si offline. Conectarea magazinului online la cel traditional permite consumatorilor sa ridice in magazin comenzile facute online, sau sa testeze si sa ceara consiliere in magazin si produsul sa le fie livrat ulterior direct acasa.

Prin diversitatea produselor prezente la raft dar si pe platforma online, Altex a fost intotdeauna un promoter al progresului, aducand intotdeauna ultimele varfuri de gama si cele mai cautate noutati din domeniul IT, gaming, smartphones, audio, TV si video.

Punctele de focus Altex Romania pe piata de electronice, electrocasnice, It&C si multimedia sunt: inclinarea catre nevoile consumatorilor, strategia pe termen lung, raspunsul rapid la schimbari, responsabilitatea pentru toate actiunile si imbunatatire continua a serviciilor.

Altex colaboreaza cu cei mai importanti furnizori pe plan mondial de produse electronice, electrocasnice si IT, in portofoliul Altex fiind incluse o gama larga de produse apartinand unor marci, precum Philips, Panasonic, Sony, Whirlpool, Indesit , Arctic, Bosch, Siemens, Electrolux, Zanussi, Ariston, Rowenta, Tefal, Braun si nu numai.

ALTEX comercializeaza in Romania si doua marci proprii: Teletech (televizoare LCD) si Myria (sisteme IT, laptop-uri si monitoare LCD, televizoare LCD si plasme, boxe PC 5.1, 2.1 , camere web, mouse-uri, tastaturi, volane si gamepad pt PC).

Catalogul Altex de oferte este actualizat de doua ori pe luna.